Auksjon nr. 42

Budfrist lørdag 25. mars 2017 kl. 14:00

Velkommen

til min 42. rene postkortauksjon. (Den første kom for 26 år siden.) Denne auksjonen er litt større enn den forrige. Håper den faller i smak. Utropet er på 385.000 kroner, fordelt på 2.782 objekter. I alt skal 7.426 kort «under hammeren». Jeg registrerer 27 innleverere denne gang. Men det er plass til flere. Kunne du tenke deg å bli med som innleverer neste gang (i oktober)?

Den nye trenden fortsetter. Julekortene er på frammarsj, mye takket være de nye katalogene som stadig dukker opp. Nesten 9 sider med julekort/kunstnerkort er med denne gang. Og de tradisjonelle stedskortene har fortsatt stor plass.

Som vanlig finner du alle kortene avbildet på min auksjonside. Husk på å oppgradere PC’en din slik at du kommer fram til auksjon 42. Ellers kan du se alle kortene "live" i butikken.

Lag ditt eget budskjema hvis du trenger mer plass. Jeg tar i mot alle bud, uansett hvordan de framkommer. Dermed skulle alt være sagt. Er det noe du lurer på, så ta kontakt. Lykke til!

 

Auksjonsbetingelser

  1. Auksjonen er offentlig og frivillig. Budgiver må være over 18 år.
  2. De angitte bud (utrop) er minstepriser. Obj. selges til høystbydende. Alle bud er bindende.
  3. Høyeste skriftlige bud vil bli redusert til 10% over nesthøyeste bud.
  4. Kjøper betaler 20% salær i tillegg til tilslaget + porto, og et fakturagebyr på kr. 40,-
  5. Betaling må finne sted innen 1 måned etter fakturadato. Purregebyr er kr. 50,-
  6. Evtl. reklamasjoner må være meg i hende senest 14 dager etter auksjonen.
  7. Angivelse av bud innebærer godkjennelse av disse auksjonsbetingelser.

 

Den nye butikken

Er lik den gamle, bare større. Beliggenhet i passasjen mellom Akersgata og Pilestredet. Du finner de samme tingene her som jeg hadde i butikken ved Rådhuset. Godt utvalg av alle slags kort til rimelige priser, frimerker av ymse slag, rekvisita og know-how.

Åpningstider:

Mandag - fredag kl. 10 - 16
Torsdag kl. 10 - 17
Lørdag stengt.

HUSK BUDFRISTEN LØRDAG 25. MARS KL. 14.00